2012

Pitch Perfect
5.5

Pitch Perfect

College student Beca knows she does not want to be part of a clique, but that’s exactly where she finds herself after arriving at her new ...
Thunderstruck
10
HD

Thunderstruck

Brian is a 16 year-old who can’t play basketball, but he still wants to play like his hero, Kevin Durant. At an Oklahoma City Thunder game, ...
A Royal Affair
7.6

A Royal Affair

Një mbretëreshë e re, e cila është e martuar me një mbret të çmendur, bie fshehurazi në dashuri me mjekun e saj, dhe së bashku ata fillojnë një ...
Stuck in Love
10
HD

Stuck in Love

Një familje shkrimtarësh dhe nje histori me dashuri, tradhëti e besim. Një jetë mes librash e shkrimesh po edhe mes ndjenjash pa fund.
Fuck Up
5.9
HD

Fuck Up

2012

Fuck Up

Një grup shokësh të ngushtë nga fëmjijëria bashkohen pasi jetët e tyre kanë marrë drejtime të ndryshme. Aventura dhe rreziqe do u shfaqen para ...
Dabbe: Bir cin vakasi
7.5

Dabbe: Bir cin vakasi

Turkish director Hasan Karacadag is something of an unusual case. In a nation that appears uncertain how to feel about its own history with ...
People Like Us
7.1

People Like Us

“Semi eshte nje ndermjetes, i cili merret me shkembime te perbashketa. Papritur ai zbulon se i vdes babai i cili jetonte ne Los Anxhelos. ...
Ritual
5.4

Ritual

2012

Ritual

Nje burre duhet te shpetoje femijet e tij kur zhduken gjate pushimeve te tyre ne pyll.
Kon-Tiki (2012)
7.2
HD

Kon-Tiki (2012)

Përshkimi epik i 4,300 miljeve të Oqeanit Paqësor nga eksploruesi legjendar norvegjez Thor Heyerdal mbi një trap me dru balse më 1947, vërtetoi ...
Resident Evil: Damnation (2012)
6.5
HD

Resident Evil: Damnation (2012)

Agjenti sekret i Shteteve të Bashkuara, Leon S. Kennedy infiltrohet në një vend të vogël të Evropës Lindore për të verifikuar thashethemet se ...
Resident Evil: Retribution (2012)
6.5
HD

Resident Evil: Retribution (2012)

Virusi vdekjeprurës T i kompanisë Ombrella, vazhdon të shkatërrojë planetin, duke i kthyer njerëzit në ushqim për zombi. Shpresa e fundit e ...
Sinister
8.2

Sinister

2012

Sinister

Found footage helps a true-crime novelist realize how and why a family was murdered in his new home, though his discoveries put his entire family ...
Bad Ass (2012)
5.5
HD

Bad Ass (2012)

Një veteran i luftës Amriko-Vietnameze i cili bëhet një hero lokal pasi ka shpëtuar një njeri nga krimineltët në një autobus të qytetit të tij ...
Tai Chi Zero (2012)
1
HD

Tai Chi Zero (2012)

Yang udhëton për ne fshatin Chen për të mësuar një forme te zhvilluar te luftimit Tai Chi, por Tai Chi nuk i mësohet askujt që nuk është pjesëtar ...
Django Unchained (2012)
8.4
HD

Django Unchained (2012)

Me ndihmën e një gjahtari shpërblimesh gjerman, një skllav i liruar, me ngjyrë, vihet në shpëtim të gruas së tij prej pronarit brutal të ...
Bachelorette (2012)
5.3
HD

Bachelorette (2012)

Tre shoqeve i kerkohet qe te jene shoqerueset e nderit ne dasmen e vajzes qe dikur ata talleshin ne shkolle te mesme.
Barbie: The Princess & The Popstar
9.3
HD

Barbie: The Princess & The Popstar

Në këtë aventurë muzikore, Barbi si Tori, princesha zemër mirë e Meribellës e cila preferon të këndojë dhe të kërcejë dhe jo të kryejë detyrat e ...
Dino King (2012)
8.2
HD

Dino King (2012)

Familja e Spekëllsit të vogël, një Torozaur, do të vritet nga një Tiranozaur dhe aty do të fillojë një armiqësi e…
Silent Night (2012)
10
HD

Silent Night (2012)

Forcat e rendit në Midwestern janë vene në kërkim të një Santa Klausi vrasës i cili kap qytetaret në prag të krishtlindjeve.