2007

Pathfinder (2007)
5.5
HD

Pathfinder (2007)

Djali qe do të vinte me emrin “Fantazme” ishte me një grup koloni vikinge e cila planifikonte të shpërndante popullaritetin ...
Captivity
7

Captivity

2007

Captivity

The sought-after images of top model, Jennifer, adorn magazine covers and billboards worldwide. When alone at a charity event, she ...
Next
10

Next

2007

Next

Las Vegas showroom magician Cris Johnson has a secret which torments him: he can see a few minutes into the ...
88 Minutes (2007)
5.9
HD

88 Minutes (2007)

Kur një vrasës serial të cilin ai arriti ta gjente dhe ta vinte pas hekurave del në liri, një psikolog ...
Fred Claus
5.6
HD

Fred Claus

2007

Fred Claus

Fred Klausi, vëllai i hidhur i Santës, detyrohet të shkojë në Polin e Veriut.
Eklavya: The Royal Guard (2007)
6.2
HD

Eklavya: The Royal Guard (2007)

Nderkohe qe mbreteria e Devigarh po shkaterrohet nje Rojtar i moshuar mundohet qe te mbroje familjen mbreterore si dhe ...
The Counterfeiters
7.6
HD

The Counterfeiters

Falsifikuesit është historia e vërtetë e operacionit më të madh në historinë e falsifikimit, krijuar prej nazistëve në 1936 për ...
P.S. I Love You (2007)
10

P.S. I Love You (2007)

A young widow discovers that her late husband has left her 10 messages intended to help ease her pain and ...
Atonement (2007)
7.8
HD

Atonement (2007)

Mund të imagjinoni vetëm të vërtetën. Në ditën më të nxehtë të verës së vitit 1935, trembëdhjetë vjeçarja Brajoni Talis ...
The Great Debaters (2007)
7.6
HD

The Great Debaters (2007)

Një dramë e bazuar në historinë e vërtetë të Melvin B. Tolson, një profesor i kolegjit Uajli të Teksasit. Në ...
Trick ‘r Treat (2007)
1
HD

Trick ‘r Treat (2007)

Katër histori të ndërthurura që ndodhën në Hallouin: Një drejtor gjimnazi i cili ka një jetë sekrete si vrasës serial, ...
The Kite Runner
9

The Kite Runner

Pasi kaloi vite në Kaliforni, Amir kthehet në atdheun e tij në Afganistan për të ndihmuar mikun e tij të ...
Hannibal Rising
10
HD

Hannibal Rising

Historia nis në Evropën Lindore në fundin dëshpërues të Luftës II Botërore. Për shumë veta s’ishte më një konflikt mes ...
Goal! II: Living the Dream
7
HD

Goal! II: Living the Dream

Pasi bëhet një futbollist profesionist tek klubi i Njukasëll Juanitid, Santiago Munez blihet nga klubi i Real Madrid ku fillon ...
Zodiac
9.5
HD

Zodiac

2007

Zodiac

Nje karikaturist në San Francisco shndërrohet në një detektiv amator, i fiksuar për të gjetur vasësin Zodiak.
Hitman
6.3
HD

Hitman

2007

Hitman

Agjenti 47 është trainuar për të qënë një vrasës profesionist me pagesë, ku armët e tij më të fuqishme janë ...
Stomp the Yard
5.3

Stomp the Yard

After the death of his younger brother, a troubled 19-year-old street dancer from Los Angeles is able to bypass juvenile ...