2006

United 93
10

United 93

2006

United 93

A real time account of the events on United Flight 93, one of the planes hijacked on 9/11 that crashed near Shanksville, Pennsylvania when ...
Dabbe
10

Dabbe

2006

Dabbe

Njerezit ne Amerike kryejne vetevrasje me motive te pashpjegueshme. Nje dite keto ngjarje shfaqen edhe ne Turqi, ku e verteta do te kuptohet…
Kabul Express (2006)
6.9
HD

Kabul Express (2006)

5 njerez, dy gazetare indian nje gazetar amerikan nje guidues afgan dhe nje ushtar taleban qe i merr te gjithe peng bejne nje udhetim 48 oresh ...
The Marine (2006)
4.7
HD

The Marine (2006)

Një grup prej hajdutë diamanti në kërkim kidnapojnë gruan e një detari të shkarkuar kohët e fundit i cili shkon në një ndjekje nëpër shkretëtirë ...
Inside Man (2010)
10

Inside Man (2010)

Një polic, një grabitës bankash dhe një komisioner i fuqishëm futen në negociata ku janë të përfshira shumë rreziqe, kjo pas veprimeve fantastike ...
Monamour
9.7

Monamour

2006

Monamour

Dario është një botues i vogel nga Milano . Ai shkon në Festivalin e Literaturës që organizohet në Mantova në 2004 bashk me gruaja e tij .Lidhja ...
The Departed
7.7

The Departed

Dy burra me anë të kundërta ligji janë mbajtur të fshehtë nga Policia e Masaçusetit dhe nga Mafia Irlandeze, por gjaku dhe dhuna shpërthen kur ...
Rocky Balboa
10

Rocky Balboa

Tridhjetë vjet pas rënies së gongut të parë, Roki Balboa rikthehet prej pensionit, dhe vesh dorezat e tij, për ndeshjen e fundit, kundër ...
Perfume: The Story of a Murderer
10
HD

Perfume: The Story of a Murderer

Zhan-Baptist Grenuij, i lindur në Parisin kutërbues të shekullit të tetëmbëdhjetë, zhvillon një aftësi superiore të nuhatjes, të cilën e përdor ...
Blood Diamond
6.8
HD

Blood Diamond

Një peshkatar, një kontrabandist dhe një sindikatë e biznesmenash ndeshen për posedimin e një diamanti shumë të çmuar.