2004

Downfall
0
HD

Downfall

2004

Downfall

Në Prill të vitit 1945, Gjermania qëndron në prag të humbjes kundër ushtrise Sovjetike, dhe është drejt izolimit nga perëndimi dhe në jug. Berlini, kryeqyteti i Rajhut të Tretë, po bie në duar të Sovjetikëve, Adolf Hitler, këmbëngul se Gjermania do të vazhdojë të korrë fitore, dhe urdhëron gjeneralët e tij të luftojnë deri në ushtarin e fundit. "Downfall - ...
The Day After Tomorrow
10
HD

The Day After Tomorrow

Ç’do të bënim nëse ishim në pragun e një Epoke të re Akullnajave? Kjo është pyetja që nuk e lë të qetë dhe klimatologun Xhak Holl. Hetimet e Hollit tregojnë se nxehtësia globale mund të shkaktojë një rrënie të menjëhershme dhe shumë shkatërruese të temperaturës së planetit tonë. Ndërkohë që Xhak paralajmëron Shtëpinë e Bardhë, djali i tij 17 vjeçar, ...
Ghost in the Shell 2: Innocence
7.6
HD

Ghost in the Shell 2: Innocence

Në vitin 2032, Batou, një robot detektiv për njësinë e anti-terrorizmit në sigurinë publike në Seksionin 9, heton për çështjen e një roboti femër, e krijuar për marrëdhënie seksuale, që ka vrarë të zotin dhe në fund është vetë-shkatërruar.
Kung Fu Hustle
7.8
HD

Kung Fu Hustle

Në Shanghai të Kinë's në vitet 1940, një gangster aspirohet të bashkohet me grupin e "Gang Axe" dhe të marrin në kontroll gjdo gjë, ndërsa disa banorë shfaqin kompetencat dhe shkathtësitë për mbrojtjen e territorit të tyre.
Resident Evil: Apocalypse (2004)
10

Resident Evil: Apocalypse (2004)

Alis zgjohet në qytetin Rakun, duke zbuluar se ai është infestuar me zombi dhe përbindësha. Me ndihmën e Xhill Valentajn dhe Karlos Olivera, ajo duhet të gjejë një dalje nga qyteti para se ai të shkatërrohet nga një predhë bërthamore.
Fighter In The Wind
10
HD

Fighter In The Wind

Fighter në Wind tregon historinë e Çhoi Baedal (Oyama Masutatsu), një nga luftëtaret më të mëdhenj në histori. Filmi fillon në Kore në një periudhë para Luftës së Dytë Botërore, kur i riu Baedal hyn në ushtri me ëndrre për t'u bërë një aviator, por...
The Notebook (2004)
7.9
HD

The Notebook (2004)

Një djalosh i varfër dhe Apasionant bie në dashuri me një vajzë të re dhe të pasur dhe i fal asaj ndjenjën e lirisë. Shumë shpejt ata ndahen për shkak të pabarazive sociale.
The Girl Next Door
5.8
HD

The Girl Next Door

Ëndrra e një adoleshenti bëhet realitet kur një aktore porno bëhet fqinja e tij edhe bien në dashuri.
Layer Cake
10
HD

Layer Cake

2004

Layer Cake

Një shpërndarës i suksesshëm kokaine merr dy punë të vështira në prag të dorëheqjes së tij të planifikuar.
Christmas with the Kranks
10
HD

Christmas with the Kranks

Me vajzën e tyre të larguar, Krenkët vendosin të mos i festojnë Krishtlindjet bashkë deri në momentin që ajo vendos të kthehet në shtëpi. Kjo shkakton një rrëmujë të madhe sepse ata tani duhet të organizojnë festën në minutën e fundit.