2002

Paid in Full
7.1
HD

Paid in Full

BAZUAR NË NJË HISTORI TË VËRTETË! Një djalë nga Harlemi, i detyruar të përballen me skenën e drogës në vitin 1980, ndërton një perandori të paligjshme, vetëm duke u treguar i ndërgjegjshëm. Por sa vështirë do të jetë për ta krijuar dhe për ta mbajtur këtë perandori dhe a do të zgjasë shumë kjo?
25th Hour
0

25th Hour

2002

25th Hour

The filmed adaptation from David Benioff's novel of the same name. Set in New York, a convicted drug dealer named Monty has one day left of freedom before he is sent to prison. Anger, blame, frustration, betrayal, guilt and loneliness are themes on this last day of friends, family, parties, saying goodbye, and setting things straight. A Spike Lee joint.
Chicago
0

Chicago

2002

Chicago

Murderesses Velma Kelly and Roxie Hart find themselves on death row together and fight for the fame that will keep them from the gallows in 1920s Chicago.
Panic Room
0

Panic Room

2002

Panic Room

Trapped in their New York brownstone's panic room, a hidden chamber built as a sanctuary in the event of break-ins, newly divorced Meg Altman and her young daughter Sarah play a deadly game of cat-and-mouse with three intruders - Burnham, Raoul and Junior - during a brutal home invasion. But the room itself is the focal point because what the ...
Gangs of New York
0

Gangs of New York

It's 1863. America was born in the streets. Amsterdam Vallon returns to the Five Points of America to seek vengeance against the psychotic gangland kingpin, Bill the Butcher, who murdered his father years earlier. With an eager pickpocket by his side and a whole new army, Vallon fights his way to seek vengeance on the Butcher and restore peace in ...
Men in Black II
10

Men in Black II

Kay and Jay reunite to provide our best, last and only line of defense against a sinister seductress who levels the toughest challenge yet to the MIB's untarnished mission statement – protecting Earth from the scum of the universe. It's been four years since the alien-seeking agents averted an intergalactic disaster of epic proportions. Now it's a race against the ...
The Lord of the Rings: The Two Towers
6.5

The Lord of the Rings: The Two Towers

Frodo and Sam are trekking to Mordor to destroy the One Ring of Power while Gimli, Legolas and Aragorn search for the orc-captured Merry and Pippin. All along, nefarious wizard Saruman awaits the Fellowship members at the Orthanc Tower in Isengard.
Spider-Man
9.7

Spider-Man

2002

Spider-Man

After being bitten by a genetically altered spider, nerdy high school student Peter Parker is endowed with amazing powers.
State Property (2002)
4.3

State Property (2002)

Për të arritur Ëndrrën Amerikane dhe pushtetin, Binsi me bandën e tij, pushtojnë qytetin duke bere masakra. Por a do t'ia arrije ai te gjeje një zgjidhje kur has vështirësi me bande e te Paprekshmit (Jay-Z)? Shikoni filmin për më tepër...
Bend It Like Beckham
7

Bend It Like Beckham

Jess Bhamra, the daughter of a strict Indian couple in London, is not permitted to play organized soccer, even though she is 18. When Jess is playing for fun one day, her impressive skills are seen by Jules Paxton, who then convinces Jess to play for her semi-pro team. Jess uses elaborate excuses to hide her matches from her family ...
Killing Me Softly
5.3

Killing Me Softly

A woman (Heather Graham) grows suspicious of her controlling husband (Joseph Fiennes) after she discovers secrets about the women in his past.
Eight Crazy Nights (2002)
10
HD

Eight Crazy Nights (2002)

Dejvi Stoun është djali i prapë i qytetit Djuksberi. Pas peripecisë së fundit, shansin e fundit për t'i shpëtuar burgut ia jep arbitri i vjetër Duval. Dejvit i duhet të mësojë të sillet mirë e të lërë mënjanë zakonet e tij të këqija. Por jo çdo gjë do të shkojë siç pritet.
8 Mile (2002)
10
HD

8 Mile (2002)

Një reper i ri, duke luftuar në çdo aspekt të jetës së tij, dëshiron të jap nga vetja aq sa mundet, sepse kjo është mundësia e tij e fundit. Por, problemet e tij, do ta vënë në dyshim suksesin.
Resident Evil (2002)
10
HD

Resident Evil (2002)

Një njësi e posaçme ushtarake lufton fuqishëm, kundër një super-kompjuteri, i cili ka dalur jashtë-kontrollit, dhe kundër qindra shkencëtarëve, të cilët kanë eskaluar në krijesat e mish-ngrënësve, pas një aksidenti në laborator.
Solaris
10
HD

Solaris

2002

Solaris

Një psikolog i shqetësuar, dërgohet të hetojë ekuipazhin e një stacioni në një planet të orbitës…
Road to Perdition
8
HD

Road to Perdition

Besimi vihet në sprovë, kur djali i një vrasësi me pagesë shikon për herë të parë ç'bënte i ati për të siguruar jetesën
Home Alone 4
8
HD

Home Alone 4

Prindërit e Kevin McCallister janë ndarë. Tani jeton me nënën e tij, ai vendos të kalojë Krishtlindjet me babain e tij në rezidencë e të dashurës se babait të tij të pasur, Natali. Ndërkohë grabitësit Marv, një nga hajdutet e dy filmave te parë, partnerët me Veren do te mundohen te grabisin rezidencen e Natalise.
The Reckoning
6.6
HD

The Reckoning

Pari partneri i tij eshte vrave nje detektiv duhet te gjurmoje dy adoleshentet per te zbardhur fatin e tyre me ndihmen e permbajtjeve te video kamerave