2001

Attila
10
HD

Attila

2001

Attila

Legjenda flet për një udhëheqës të madh, i cili do të gjejë shpatën e Zotit të Luftës, dhe me të do të sundojë botën. “Gerard Butler” ...
Someone Like You…
6.1
HD

Someone Like You…

Pasi është braktisur nga i dashuri i saj, një informatore e një programi talentesh shkruan një artikull mbi zakonet e meshkujve. Gjë e cila i jep ...
Monster’s Ball
7.1

Monster’s Ball

Set in the southern USA, a racist white man, Hank, falls in love with a black woman named Leticia. Ironically, Hank is a prison guard working on ...
Sex and Lucia (2001) +18
9

Sex and Lucia (2001) +18

Jetėt e disa personave takohen nė njė ishull tė izoluar. Tė gjithė bashkohen nė novelėn e njė autori, i cili nuk zgjidh dot lidhjen e ngatėrruar ...
Ocean’s Eleven
9.8

Ocean’s Eleven

Less than 24 hours into his parole, charismatic thief Danny Ocean is already rolling out his next plan: In one night, Danny’s hand-picked ...
The Accidental Spy (2001)
10

The Accidental Spy (2001)

Ky film paraqet jetën e Bak Jenit, një shitësi që kërkon me ngulm pak aksion në jetën e tij. Pas kapjes së disa hajdutëve në qendrën tregtare, ai ...
American Pie 2
8.8
HD

American Pie 2

Vazhdimi i komedisë hit. Studentët e gjimnazit tani janë në shkollë të lartë. Ata vendosin të mblidhen për në shtëpinë në plazh për t’ia kaluar bukur.