2000

Traffic
0
HD

Traffic

2000
Traffic
Një gjyqtar konservator emërohet nga Presidenti për të drejtuar luftën e Amerikës kundër drogës, por zbulon se vajza e tij adoleshente është një e droguar.
0 /0
Cast Away (2000)
0
HD
Cast Away (2000)
Një ekzekutiv i FedEx duhet të transformojë veten fizikisht dhe emocionalisht për ti mbijetuar , pasi airoplani i tij rrëzohet  në një ishull të shkretë.
0 /0
Cheeky (2000)
7.8
+18
Cheeky (2000)
Nderkohe qe po kerkon per apartament ne londer per te dashurin e saj , Carla takon agjentet lesbike super sexy Moira
7.8 /4
Crouching Tiger, Hidden Dragon
10
HD
Crouching Tiger, Hidden Dragon
Nje sekt legjendar kinez grupohet serish me qellimin e vetem per te mbrojtur shpaten Green Destiny te bjere ne duart e gabuar.
10 /2
Snatch
0
HD

Snatch

2000
Snatch
Organizatorë të paskrupullt të boksit ilegal, bastexhinj të dhunshëm, një gangster rus, grabitës të paaftë amatorë dhe një argjendar gjoja çifut luftojnë për të gjetur një diamant të vjedhur tepër të çmuar.
0 /0