1999

The Hurricane
9.5
HD
The Hurricane
Historia e vërtetë e Rubin 'Hurricane' Carter, një boksier i burgosur padrejtësisht për një vrasje që nuk e ka kryer, dhe ndihma e jashtëzakonshme e njerëzve që e mbështetën për të vërtetuar pafajsinë e tij.
9.5 /2
Gorgeous
10

Gorgeous

1999
Gorgeous
When Ah Bu, a girl from a small fishing town in Taiwan, finds a glass bottle with a romantic message, she travels to Hong Kong to find her prince charming. As it turns out, her prince charming, Albert, happens to be gay. But all is not lost when Ah Bu meets the dashing Chi Wu. Meanwhile, Ah Bu's boyfriend from ...
10 /4
American Pie
8
HD
American Pie
Katër djem adoleshentë bëjnë një pakt për të humbur virgjërinë e tyre.
8 /5