1998

Ronin (1998)
9.7

Ronin (1998)

Një ish-agjent informativ i SHBA-ve vihet në ndjekje të një pakoje të mistershme që kërkohet nga Irlandezët dhe Rusët...
Mafia!
5.5
HD

Mafia!

1998

Mafia!

Pas atentatit që i bëhet kreut të Mafies, Vinçenco Kortinos, i biri, Entoni Kortino, merr në dorë drejtimin e biznesit të familjes. Por familjet që duan t'i vrasin të atin, mundohen që t'i prishin punë duke i dërguar një femër të bukur që ta shpërqëndrojë. Do dashurohet me të apo do kthehet tek ish e dashura, Dajen?