1996

Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
0
HD
Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
"Dont Be a Menace to South Central While Drinking your Juice in the Hood" është një parodi e filmave te SH.B.A-s për jetesën në lagje-geto. Si "Boyz n the Hood", "South Central", "Menace II Society", "Higher Learning" dhe "Juice". Do e ndjekim Trejin ndërsa ai kthehet te vendi ku është rritur dhe takon të atin dhe miqtë e tij. ...
0 /0
Jingle All the Way
0
HD
Jingle All the Way
Një baba vendos të realizoj një ëndërr të pamundur pak para Krishtlindjeve për djalin e tij. Do të bëhet Torbo-Man, një figurë aksioni.
0 /0
Independence Day
0
HD
Independence Day
Amerikë, në prag të festimeve për Ditën e Pavarësisë, është perceptuar një sinjal radio që vjen nga jashtë hapësirës tokësore. Alienet vijnë dhe qëllimi i tyre është për të pushtuar dhe shkatërruar. Presidenti i ri Tomas J. Uitmor njofton në televizion se alienët janë shpërndarë në të gjithë botën: mesazhi shkakton panik! Arma më e mirë e njeriut është vullneti ...
0 /0