1992

All Ladies Do It
6.3
+18HD
All Ladies Do It
Diana është tepër e lumtur në martesën e saj me Paolo , por për shkak të pasionit të saj të çmendur për Sex , ajo perfundon rregullisht në aventura erotike . Ajo nuk e fsheh këtë gjë nga Paoplo , por perkundrazi , i tregon atij për të shtuar impulse të reja në jetën e tyre seksuale.
6.3 /3
Malcolm X
0
HD

Malcolm X

1992
Malcolm X
Biografia epike e liderit influencues dhe nacionalist, me ngjyrë, nga jeta e tij e hershme ,fëmijëria me probleme, vrasja e babait predikues dhe diagnostikimi i mamasë me probleme shëndetsore në karrierën si gangster dhe burgut ku njihet me popullin islam deri tek antarësimi i tij në këtë të fundit.
0 /0
Home Alone 2: Lost In New York
10
HD
Home Alone 2: Lost In New York
Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të perballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa 'fytyra te njohura'.
10 /3