1984

Once Upon a Time in America
8
HD
Once Upon a Time in America
Një ish gangster çifut kthehet pas 30 vjetësh në Manhatanin lindor, ku edhe një herë duhet të përballet me fantazmat dhe pendimet e jetës së vjetër…
8 /4