Dragon Ball Super

Dragon Ball Super

Jul. 05, 2015
Your rating: 0
9.5 52 votes

Creator

Cast

Masako Nozawa isSon Goku/Black Goku/Son Gohan/Son Goten (voices)
Son Goku/Black Goku/Son Gohan/Son Goten (voices)
Takeshi Kusao isTrunks (voice)
Trunks (voice)
Ryō Horikawa isVegeta (voice)
Vegeta (voice)
Hiromi Tsuru isBulma (voice)
Bulma (voice)
Eiko Yamada isMai (voice)
Mai (voice)
Yuuko Minaguchi isVidel/Pan (voices)
Videl/Pan (voices)
Naoko Watanabe isChichi/Pu'
Chichi/Pu'
Kôzô Shioya isMajin Buu (voice)
Majin Buu (voice)
Aya Hirano isDende (voice)
Dende (voice)
Mayumi Tanaka isKrilin (voice)
Krilin (voice)

Video trailer

Synopsis

Dragon Ball Super është bazuar tek Dragon Ball Manga prodhuar 18 vjet pas përfundimit të transmetimit të serisë së fundit, sipas mënyrës kronologjike, ose të Dragon Ball GT, që përfundoi në vitin 1997. Në vend që të vazhdohej historia e GT, Super paraqet ngjarjet e origjinalit manga dhe të Dragon Ball Z.

Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super
Original title ドラゴンボール超(スーパー)
First air date Jul. 05, 2015
Last air date Nov. 20, 2016
Seasons 1
Episodes 49

Similar titles

Ertugrul
Seriali Sherlock
One-Punch Man
Game of Thrones
Stranger Things