Ertugrul

Ertugrul

Dec. 11, 2014
Your rating: 0
7.4 9 votes

Creator

Cast

Video trailer

Foto

Synopsis

Nen kercenimin e sulmeve te mongoleve fiset turke largohen nga Azia qendrore. Fisi Kaji eshte njeri prej tyre, me 400 tenda nomadesh, qe vendosen ne Anatoli. Nen kercenimin e urise dhe ushqimit te pamjaftueshem ata deshirojne te migrojne per nje jete me te mire. Drejtuesi i tyre, Sulejman Shah, nuk deshiron te marre nje vendim te nxituar, e per pasoje vonesa e vendimit ben qe njerezit te fillojne te dyshojne tek ai.

Djali i ri i Sulejman Shahut eshte Ertegruli. Shpejt babai i tij do te vendose per mergimin e fisit te tij dhe Ertugrulit i ngarkohet detyra per te zbuluar nje vend te pershtatshem. Rrjedha e ngjarjeve qe do te pasoje do te coje ne formimin e Perandorise Osmane.

Loading...
Titulli origjinal Diriliş: Ertuğrul
Firt air date Dec. 11, 2014
Last air date Dec. 28, 2016
Seasons 3
Episode 70
Status Returning Series

Seasons and episodes

1 Season 1 Dec. 11, 2014
2 Season 2