TV Shows

12
13 Reasons Why
9
13 Reasons Why
Ndërkohë që shkolla e tyre mban zi për vdekjen e Hana Bejkër, miku I saj Klei merr një kuti me kaseta që përmbajnë mesazhe të regjistruara prej saj përpara se të kryente vetëvrasje.
9 /8
Veshtrim Kritik
7.1
Veshtrim Kritik
Emision satirik nga Cmendina Dublim.
7.1 /11
Seriali Sherlock
9.2
Seriali Sherlock
Veterani i luftës, Dr. Xhon Uatson, rikthehet në Londër në nevojë të një vendi për të qendruar. Ai takon Sherlock Holmes, një detektiv këshillues, dhe të dy së shpejti e gjejnë veten duke hetuar një varg 'vetëvrasjesh' në seri
9.2 /6
Dielli i Dimrit – Kis Gunesi (2016)
8.7
Dielli i Dimrit – Kis Gunesi (2016)
Kur dy biznesmen vrasin ortakun brenda kompanise se tyre, deshmitari kyç i vrasjes u be djali i vogel i viktimes. Vrasesit u perpoqen te fiksonin nje takim me djalin e vogel per ti rezervuar atij te njejtin fat sikurse edhe tea tit, por vrasesi me pagese nuk mundi ta kryente kete vrasje dhe e dergon djalin e vogel ne arrati. ...
8.7 /6
Kara Sevda ( Dashuri e Erret )
7.7
Kara Sevda ( Dashuri e Erret )
Kemali eshte nje djale i varfer qe studion per inxhinieri minierash dhe kerkon te gjeje nje pune qe te mund te lehtesoje familjen e tij te varfer. Nderkohe Nihani nje vajze e pasur, qe ben leviz here pas here me autobuz per te nderruar ambient, takohet rastesisht me Kemalin. Ata dashurohen me shikim te pare dhe kalojne kohe te bukura ...
7.7 /39
Ertugrul
8.7

Ertugrul

2014
Ertugrul
Nen kercenimin e sulmeve te mongoleve fiset turke largohen nga Azia qendrore. Fisi Kaji eshte njeri prej tyre, me 400 tenda nomadesh, qe vendosen ne Anatoli. Nen kercenimin e urise dhe ushqimit te pamjaftueshem ata deshirojne te migrojne per nje jete me te mire. Drejtuesi i tyre, Sulejman Shah, nuk deshiron te marre nje vendim te nxituar, e per pasoje ...
8.7 /24
Planet Earth II
8.3
Planet Earth II
David Attenborough paraqet një seri dokumentaresh duke eksploruar se si kafshët perballen me sfidat per te mbijetuar në habitatet më të ikonike në tokë.
8.3 /16
One-Punch Man
8.5
One-Punch Man
One Punch Man është shumë i fortë dhe është mërzitur nga armiqtë e dobët. A do përballet ai ndonjëherë me një sfidë të vërtetë?
8.5 /6
Gotham
7.8

Gotham

2014
Gotham
Më parë nga Batman, Gotham ishte një qytet i rrezikshëm dhe i korruptuar, dhe detektivit James Gordon i cili zbaton punën e tij duhet të përballet vazhdimisht me të mirën dhe të keqen.
7.8 /5
Dragon Ball Super
9.5
Dragon Ball Super
Dragon Ball Super është bazuar tek Dragon Ball Manga prodhuar 18 vjet pas përfundimit të transmetimit të serisë së fundit, sipas mënyrës kronologjike, ose të Dragon Ball GT, që përfundoi në vitin 1997. Në vend që të vazhdohej historia e GT, Super paraqet ngjarjet e origjinalit manga dhe të Dragon Ball Z.
9.5 /25
Penny Dreadful
7
Penny Dreadful
Penny Dreadful është një serial horror psikologjik me implikime erotike dhe është ambientuar në Londër gjatë epokës "Viktoriane". Në këtë serial do të shikoni "përbindshat" më të famshme të letërsisë, si dr. Frankenstein, Drakula dhe Dorian Gray.
7 /3
The Flash
9.4

The Flash

2014
The Flash
Nëntë muaj pas S.T.A.R Labs ka shpërthyer, Barri zgjohet për të gjetur fakte por diçka ka ndodhur që ai është në kome, me ndihmen e miqve te ti Barri duhet përpiqet me forcat e tij të gjej pronaret e S.T.A.R Labs.
9.4 /13