Star TV

Kara Sevda ( Dashuri e Erret )
8

Kara Sevda ( Dashuri e Erret )

Kemali eshte nje djale i varfer qe studion per inxhinieri minierash dhe kerkon te gjeje nje pune qe te mund te lehtesoje familjen e tij te ...