Taika Waititi

Thor: Ragnarok
8.4
CAM

Thor: Ragnarok

Thor eshte i burgosur ne anen tjeter te universit dhe e gjen veten ne gare me kohen per tu kthyer ne Asgard per te ndaluar Ragnarok, shkaterrimin ...
Hunt for the Wilderpeople (2016)
1

Hunt for the Wilderpeople (2016)

Një gjueti kombëtare urdhërohet pasi një djalosh jetim dhe kujdestari i tij arratisen në pyjet e egra të Zelandës së Re.