Paula Casarin

Les Misérables
10

Les Misérables

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ...
Before I Go to Sleep
10
HD

Before I Go to Sleep

Një grua zgjohet çdo ditë, duke mos mbajtuer mend asgjë. Një ditë ajo do mësojë një të vërtetë që e detyron atë të vërë në dyshim këdo që e rrethon.
Babylon A.D.
6

Babylon A.D.

Veterani i kthyer në mercenar Turop merr një punë me rrezik të lartë për të shoqëruar një vajzë nga Rusia në Amerikë. Por ai nuk e di se ajo ...