David Leitch

Atomic Blonde
9.2
HD

Atomic Blonde

Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e ...
John Wick
10
HD

John Wick

2014

John Wick

Një ish-vrasës me pages delë nga pensioni për të ndjekur gangsterët që morën çdo gjë prej tij.