Western

We’re the Millers
10
HD

We’re the Millers

Dejvid Klarku një shpërndarës i vogël droge grabitet nga disa të panjohur. Më pas ai kërcënohet nga shefi i tij ...
Legends of the Fall
7.5
HD

Legends of the Fall

Tregim epik i tre vëllezërve dhe babait të tyre që jetojnë në shkretëtirën e largët të viteve 1900 në SHBA ...
Brimstone
7.5

Brimstone

2016

Brimstone

Një grua kthehet në një të arratisur kur ajo akuzohet gabimisht për një krim që nuk e ka kryer dhe ...
Django Unchained (2012)
8.4
HD

Django Unchained (2012)

Me ndihmën e një gjahtari shpërblimesh gjerman, një skllav i liruar, me ngjyrë, vihet në shpëtim të gruas së tij ...
The Magnificent Seven (2016)
7.1
HD

The Magnificent Seven (2016)

Shtatë pushkatarë të zotë në perëndimin e vjetër, mblidhen bashkë për të ndihmuar një fshat të vogël nga disa hajdutë ...
In a Valley of Violence (2016)
6.0

In a Valley of Violence (2016)

Një i huaj misterioz dhe sulm i papritur dhune e kthen një fshat të qetë në një strofull hakmarrjeje të ...
Traded
5.4
HD

Traded

2016

Traded

Në "pazaret" e viteve 1880 në perëndim, një baba duhet të largohet nga ferma e tij për në qytetin Dodge ...
The Salvation
6.8

The Salvation

Në vitin 1870 në Amerikë, Xhoni vret vrasësin e familjes së tij dhe shpërthen tërbimi i kryebanditit Delarus. Xhoni tradhtohet ...
The Revenant
7.8
HD

The Revenant

Në vitet 1820, Hugh Glass, një banor i zonave kufitare, nis hakmarrjen e tij ndaj atyre që e braktisën duke ...
Slow West
9
HD

Slow West

2015

Slow West

Një djalosh skocez udhëton në Amerikë për të gjetur dashurinë e jetës së tij, duke tërhequr vëmendjen e një krimineli, ...
A Million Ways to Die in the West
5.3

A Million Ways to Die in the West

As a cowardly farmer begins to fall for the mysterious new woman in town, he must put his new-found courage ...
The Lone Ranger
5.5
HD

The Lone Ranger

Luftëtari autokton Amerikan Tonto rrëfen të pathënat e historisë, që transformuan Xhon Reid, një njeri i ligjit, në një legjendë ...