Lufte

5 Days of War
0
HD

5 Days of War

Një drame e vendosur në luftën ndermjet Rusisë dhe Gjeorgjisë dhe e përqendruar të një gazetar amerikan, kameramani i tij, dhe një gjeorgjian vendas.
Thank You for Your Service
0
HD

Thank You for Your Service

Një grup ushtarësh amerikanë të kthyer nga Iraku në shtëpinë e tyre, përballen me përshtatjen e vështirë në jetën familjare dhe atë civile. Duke ...
Downfall
0
HD

Downfall

2004

Downfall

Në Prill të vitit 1945, Gjermania qëndron në prag të humbjes kundër ushtrise Sovjetike, dhe është drejt izolimit nga perëndimi dhe në jug. ...
Wolf Warrior 2
6.3
HD

Wolf Warrior 2

Kur mercenarët sadistë shënjestrojnë civilët, Leng Feng detyrohet t’i kthehet detyrës së tij, në mënyrë që të shpëtojë jetët e kërcënuara të tyre.
Rambo III
9
HD

Rambo III

1988

Rambo III

“Koloneli Sem Trautman udhëton për në Tajlandë me shpresën për të bindur veteranin Xhon Rambo ta shoqërojë në një mision në Afganistan. Kur ...
Attila
10
HD

Attila

2001

Attila

Legjenda flet për një udhëheqës të madh, i cili do të gjejë shpatën e Zotit të Luftës, dhe me të do të sundojë botën. “Gerard Butler” ...
Dunkirk
8.5
CAM

Dunkirk

2017

Dunkirk

Dunkirk tregon historinë e vërtetë të 350,000 ushtarëve britanikë, francezë, belgë dhe holandezë që u evakuan pasi ishin bllokuar nga gjermanët ...
Baahubali 2: The Conclusion
10
HD

Baahubali 2: The Conclusion

When Mahendra, the son of Bahubali, learns about his heritage, he begins to look for answers. His story is juxtaposed with past events that ...
Mine
5.3
HD

Mine

2016

Mine

Afganistan, Majk Stivens, pas dështimit të misionit të tij, në rrugën drejt vendit ku do t’i bashkohet trupave të tjera të ushtrisë, e gjen ...
Sand Castle
10
HD

Sand Castle

Sand Castle zhvillohet gjatë pushtimit të Irakut, kur një ekip i ushtrisë amerikane mundohet të mbrojë një fshat të vogël.
Panfilov’s 28 Men
7
HD

Panfilov’s 28 Men

Gjatë luftës së dytë botërore, një grup prej 28 ushtarësh, në Rusinë e vitit 1941 mundohen të ndalojnë të vetëm një mësymje gjermane drejt ...
Nomad: The Warrior
10
HD

Nomad: The Warrior

Një histori epike e vendosur në Kazakistanin e shekullit te 18, ku një i ri është i destinuar për ti bashkuar tre fiset ndërluftuese të vendit.
Dear John
10
HD

Dear John

2010

Dear John

Gjatë qëndrimit në qytetin e lindjes John njihet me Savannah, një studente kolegji. Edhe pse dashuria ndërmjet tyre nuk pritej, kjo s’do të thotë ...
Railroad Tigers
6.1
HD

Railroad Tigers

Një grup mirëmbajtësish hekurudhe nisen me një mision sa të rrezikshëm dhe aventurier për të shpëtuar vendin nga japonezët, në Kinën e vitit 1941.
Legends of the Fall
10
HD

Legends of the Fall

Tregim epik i tre vëllezërve dhe babait të tyre që jetojnë në shkretëtirën e largët të viteve 1900 në SHBA dhe se si jeta e tyre është e prekur ...
Stop-Loss
6.5
HD

Stop-Loss

2008

Stop-Loss

Një ushtar veteran kthehet nga turneu i tij i detyrës të kryer në Irak, dhe mundohet që të filloje një jete të re por, urdhërohet në mënyrë ...
Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
9.5
CAM

Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)

19-vjeçari Billy Lynn është sjellë në shtëpi per një tur fitoreje pas një beteje te tmerreshme ne Irak. Nëpërmjet kthimeve mbas ne kohe filmi ...
The Counterfeiters
7.6
HD

The Counterfeiters

Falsifikuesit është historia e vërtetë e operacionit më të madh në historinë e falsifikimit, krijuar prej nazistëve në 1936 për të falsifikuar ...