Science Fiction

The Gateway
5.8
HD

The Gateway

Një grua dhe asistenti i saj po përpiqen të krijojnë një lidhje mes botëve të ndryshme. Pas vdekjes së burrit të saj, ajo udhëton në një botë ...
Bleeding Steel
8
HD

Bleeding Steel

Një agjent i forcave speciale është caktuar për të mbrojtur një shkencëtar dhe krijimin e tij nga një bandë e ligë.
Defective
3.8
HD

Defective

2017

Defective

Në të ardhmen e afërt, një shtet jeton nën mbikëqyrjen e një korporate të ligë, që ushtron grushtin e hekurt mbi njerëzit dhe që ka qëllime të ...
Diverge
4.6
HD

Diverge

2016

Diverge

I mbijetuari i një virusi vdekjeprurës ka shansin per të rifituar jetën e tij nëse ndalon njeriun përgjegjës për sëmundjen.
Kill Order
7
HD

Kill Order

2017

Kill Order

Një nxënës i trazuar i shkollës së mesme zbulon të vërtetën pas aftësive të tij të fshehura.
Black Panther
10
HD

Black Panther

T’Challa, pas vdekjes të së atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana ...