Mystery

The Commuter
10
CAMHD

The Commuter

Liam Neeson, në një triller të mbushur me drithërima. Jeta e tij monotone, si agjent sigurimesh, merr një kthesë të fortë pas përballjes me një ...
Enemy
6.9
HD

Enemy

2013

Enemy

Adam Bell është një profesor i zymtë dhe i çrregullt historie, i cili duket sikur nuk ka asnjë interes akoma edhe për të dashurën e tij ...
Murder on the Orient Express
10

Murder on the Orient Express

Kur një vrasje ndodh në trenin me të cilin po udhëtonte, detektivi Herkul Puar zgjidhet për të zbardhur çështjen.