Muzik

The Greatest Showman
8.2

The Greatest Showman

The story of American showman P.T. Barnum, founder of the circus that became the famous traveling Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.
Chicago
0

Chicago

2002

Chicago

Murderesses Velma Kelly and Roxie Hart find themselves on death row together and fight for the fame that will keep them from the gallows in 1920s ...
Love Beats Rhymes
8

Love Beats Rhymes

An aspiring hip-hop artist discovers the world of slam poetry.
Pitch Perfect
6

Pitch Perfect

College student Beca knows she does not want to be part of a clique, but that’s exactly where she finds herself after arriving at her new ...
Whiplash
8.5
HD

Whiplash

Një djalë i ri me emrin Andriu, regjistrohet si baterist në një bandë muzikore ku instruktori i pamëshirshëm nuk ndalet në asgjë për të zbuluar ...
Rock Dog
10

Rock Dog

2016

Rock Dog

Kur një radio bie nga qielli në duart e një qeni naiv, ai largohet nga shtëpia për të përmbushur ëndrrën, të bëhet muzikant, duke sjellë edhe një ...
Beauty and the Beast
9.2

Beauty and the Beast

Adoptimi i përrallës “E bukura dhe bisha”, që flet një vajzë të bukur dhe një princ egoist, i cili ishte shndërruar në një bishë të ...
Sing (2016)
9.3
CAMHD

Sing (2016)

Një koalë e quajtur Buster Moon ka një mundësi të fundit për t’i rikthyer shkëlqimin teatrit të tij, duke organizuar konkursin më të madh të ...
Les Misérables
10

Les Misérables

Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ...
High Strung
7
HD

High Strung

Një violinist e ndan talentin e tij në metronë e Nju Jorkut. Një balerinë i mbush mendjen të marrë pjesë në një konkurs. Atyre u bashkohet edhe ...
Hail, Caesar!
6.4

Hail, Caesar!

Edi Maniks punon gjthë kohën në studion e tij filmike dhe përveç kësaj përballet dhe me problemet që i nxjerrin aktorët e tij. Kur një aktorët e ...
Straight Outta Compton
10

Straight Outta Compton

Një grup i ri hip-hop-i del nga rrugët e rrezikshme të Compton-it në Los Angeles, Californi, të quajtur NWA. Në mesin e viteve 1980 ata e ...
Magic Mike XXL
10
HD

Magic Mike XXL

Tre vjet pasi Mike u tërhoq nga jeta e striptistit në kulmin e lojës së tij, ai dhe mbretërit e mbetur të Tampas nisen për në plazhin e Myrtle ...
LelleBelle
6.3

LelleBelle

2010

LelleBelle

Një muzikante e re për t’u pranuar në një shkollë të rëndësishme muzike përfshihet në ndodhi seksuale të cilat e ndihmojnë në rrugën e saj.
Stomp the Yard
8.5

Stomp the Yard

After the death of his younger brother, a troubled 19-year-old street dancer from Los Angeles is able to bypass juvenile hall by enrolling in the ...