Comedy

A Man Called Ove
7.7
HD

A Man Called Ove

Ove, një pensionist i mbyllur në vetvete kalon ditët e tij duke ndjekur rregullat e shoqërisë dhe duke vizituar varrin e bashkëshortes. Ndërkohë që heq dore nga jeta zhvillon një miqësi me komshinë e tij optimiste për jetën...4
Kara Bela
7.5
HD

Kara Bela

2015

Kara Bela

Pas vdekjes së gruas dhe babait, Kudreti i cili ka jetuar gjithmonë sipas rregullave, vendos të shkojë në një udhëtim për të shpëtuar një vajzë.
Bleeding Steel
8
HD

Bleeding Steel

Një agjent i forcave speciale është caktuar për të mbrojtur një shkencëtar dhe krijimin e tij nga një bandë e ligë.
Irreplaceable You
10
HD

Irreplaceable You

Një çift që është njohur që kur kanë qenë 8 vjeç, është i destinuar të jetë bashkë derisa vdekja t'i ndajë.
Pottersville
5.2
HD

Pottersville

Mejnard është një biznesmen i dashur i zonës, i cili është ngatërrohet me Këmbëmadhin legjendar gjatë një lëvizje të dehur nëpër qytet, në një kostum të improvizuar gorillë. Vëzhgimet nisën një interesim ndërkombëtar të mediave për Këmbëmadhin dhe qyteti i thjeshtë amerikan i goditur nga kohërat të vështira, filloi të lëvizte prej turistëve.
The Clapper
5.2
HD

The Clapper

15 minuta fame i shkatërrojnë jetën një burri që punon si duartrokitës në televizion.
Bianca come il latte, rossa come il sangue (2013)
0
HD

Bianca come il latte, rossa come il sangue (2013)

Leo është 16 vjeç dhe për të jeta ka vetëm dy ngjyra: të bardhën dhe të kuqen. E bardha është zbrazëtia, heshtja, mërzia ndërsa e kuqja gjaku që rrjedh në vena, por edhe ngjyra e flokëve të Beatriçes, vajza e ëndrrave të tij. Kur ai më në fund gjen guximin t’i afrohet asaj mëson se Beatriçe po kalon nëpër një ...
Last Vegas
6.6
HD

Last Vegas

2013

Last Vegas

4 miq fëmijërie vendosin ta takohen në Las Vegas për festen e beqarisë se njërit prej tyre.
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
10
HD

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Një nënë sfidon personalisht autoritetet vendore të zgjidhin çështjen e vrasjes së vajzës së saj kur ata nuk arrijnë ta kapin fajtorin.
Lady Bird
7.8
HD

Lady Bird

2017

Lady Bird

Viti i fundit i gjimnazit një 17 vjeçare që jeton në Sakramento, Kalifornisë fillim të viteve 2000. Problemet me familjen, miqtë, shkollën dhe përpjekjet për të njohur veten dhe vendin që i takon.
The Polka King
0
HD

The Polka King

Këngëtari i famshëm i polkës, i ardhur nga Polonia, vendos të bëhet i famshëm në Amerikë, në vendin e mundësive. Por, gabimet ndjekin njëri-tjetrin dhe ai e gjen veten në mes të një rrëmuje që e ka krijuar vetë. Bazuar në historinë e vërtetë të Jan Levanit, që ngriti një sistem zhvatjeje parash në Amerikë...