Best of 2016

Sing (2016)
9.3
CAMHD

Sing (2016)

Një koalë e quajtur Buster Moon ka një mundësi të fundit për t’i rikthyer shkëlqimin teatrit të tij, duke organizuar konkursin më të madh të ...
Max Steel (2016)
8.8
CAMHD

Max Steel (2016)

Aventurat e adoleshentit Max McGrath dhe shoqëruesit të tij alien Steel, të cilët duhet të bashkojnë e kombinojnë fuqitë e tyre të reja e të ...
Underworld Blood Wars (2016)
9.4
HD

Underworld Blood Wars (2016)

Underworld Blood Wars : Vampirja Selene lufton për t’i dhënë fund luftës së përjetshme midis fisit Lycan dhe grupit të vampirëve që e tradhëtuan atë.
Hacksaw Ridge (2016)
9.6

Hacksaw Ridge (2016)

Doktori i ushtrisë amerikane të Luftës së Dytë Botërore, i cili shërbeu gjatë betejës së Okinavës, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në të ...
Don’t Think Twice (2016)
7.6
HD

Don’t Think Twice (2016)

Kur një anëtar i një grupi të famshëm improvizimi të Nju Jorkut fiton një mundësi të madhe, pjesa tjetër e grupit, (miq të ngushtë), fillojnë të ...
Office Christmas Party (2016)
7.5

Office Christmas Party (2016)

Kur motra e tij Aniston e kercenon se do ta mbylli filialin e tij , menaxheri filialit T J Miller organizon nje feste Krishtelindjesh epike per ...
Finding Dory
9.5
HD

Finding Dory

Peshku blu miqësore, por harraqe, fillon një kërkim për prindërit e saj të humbur, dhe të gjithë mësojnë rreth kuptimit të vërtetë të familjes, ...
Suicide Squad
8.5
HD

Suicide Squad

Një agjenci qeveritare sekrete rekruton super-kriminelët e burgosur për të ekzekutar misione sekrete qeveritare, në shkëmbim të mëshirës.