Aventure

Lapland Odyssey 3
0
HD

Lapland Odyssey 3

Mbas vdekjes së Kaput, miqtë e tij vendosin të bëjnë një udhëtim në natyrën e Finlandës për të shpërndarë hirin ...
Prey
10
HD

Prey

2007

Prey

Një familje amerikane pasi vendosin t'i kalojnë pushimet verore në Afrikë e egër gjinden në një fushe beteje vdekjeprurëse në ...
Ronal the Barbarian
0
HD

Ronal the Barbarian

Një komedi fantastike nga i riu Ronal i cili jeton në një fshat barbar. Ronal është i dobët dhe s'ka ...
The Star
10

The Star

2017

The Star

A small but brave donkey and his animal friends become the unsung heroes of the greatest story ever told, the ...
Coco
10
HD

Coco

2017

Coco

Aspiranti për muzikant, Miguel bashkohet me mashtruesin simpatik Hector në një rrugëtim përmes Tokës së të Vdekurve.
Kingsman: The Golden Circle
8.5

Kingsman: The Golden Circle

Pasi zyrat e tyre qendrore janë shkatërruar dhe bota po mbahet peng, udhëtimi i tyre i shpie ata në zbulimin ...
X-Men
10
HD

X-Men

2000

X-Men

Dy mutantë rekrutohen në një akademi private për llojin e tyre skuadra e superheronjve e të cilës duhet të përballet ...
Rambo III
8.5
HD

Rambo III

1988

Rambo III

"Koloneli Sem Trautman udhëton për në Tajlandë me shpresën për të bindur veteranin Xhon Rambo ta shoqërojë në një mision në ...