Romance

Bedtime Stories
0
HD
Bedtime Stories
Kur Skiter Bronsoni bën dadon për fëmijët e motrës, imagjinata e tij shfrenohet ndërkohë që sajon përralla të hollësishme për ta - duke e mbajtur gjithmonë veten e tij si heroin kryesor në to. Përveç kësaj, fëmijët shtojnë idetë e tyre në këto histori heronjsh dhe kalorësie. Atëherë... ndodh magjia. Këto fantazi mbrëmjeje bëhen realiteti i ditës së Skiterit, duke ...
0 /0
The Space Between Us
1
HD
The Space Between Us
Njeriu i parë që lind në Mars udhëton në Tokë për herë të parë, duke parë bukuritë e botës për herë të parë. Ai bashkohet me një vajzë të re dhe kërkon babanë e tij në Tokë.
1 /1
Fallen
0
HD

Fallen

2016
Fallen
Një vajzë e re e gjen veten në një shkollë edukimi pas terapisë duke qenë se është fajësuar për vdekjen e një djali të ri. Në shkollë, ajo bie në dashuri me një nga studentët, pa e ditur që ai është engjëll dhe e ka dashur për mijëra vjet.
0 /0
Someone Like You…
0
HD
Someone Like You…
Pasi është braktisur nga i dashuri i saj, një informatore e një programi talentesh shkruan një artikull mbi zakonet e meshkujve. Gjë e cila i jep asaj një famë kombëtare...
0 /0
The Time Traveler’s Wife
0
The Time Traveler’s Wife
Për shkak të një çrregullimi gjenetik, bibliotekari bukurosh Henry DeTamble vullnetarisht zvarritet nëpër kohë, duke u shfaqur në momente të ndryshme në jetën e artistes bukuroshe Clare Abshire, e cila është dashuria e tij e vërtetë.
0 /0
Below Her Mouth
0
+18HD
Below Her Mouth
KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! "Below Her Mouth" : Një lidhje romantike dhe e nxehtë seksualisht do të lindi papritur mes dy vajzave pasi njihen në një lokal...
0 /0
The Best of Me
6.5
HD
The Best of Me
Historia e Amanda dhe Douzon, dikur gjimnazistë, pas disa vitesh rigjejnë njëri-tjetrin dhe dashurinë e humbur.
6.5 /2
Kaabil
10
HD

Kaabil

2017
Kaabil
Historia e një njeriu që jetoi, qeshi dhe dashuroi si çdokush në këtë botë. Deri kur një ditë, një tragjedi e tmerrshme i erdhi në familje. I shtyrë nga dëshira për hakmarrje, asgjë nuk do e ndalojë. As fakti që është i verbër.
10 /1
Angel
0
HD

Angel

2007
Angel
Ngritja dhe rënia e një shkrimtari të ri të çuditshëm britanik, në fillim të shekullit të 20-të.
0 /0
Dear John
0
HD

Dear John

2010
Dear John
Gjatë qëndrimit në qytetin e lindjes John njihet me Savannah, një studente kolegji. Edhe pse dashuria ndërmjet tyre nuk pritej, kjo s’do të thotë që ato nuk e gjetën. Megjithëse John do të largohet përsëri në ushtri pas sulmit të 11 shtatorit, dashuria e tyre nuk do të ndalet. Ato do përpiqen të mbajnë lidhje me njëri-tjetrin me anë të ...
0 /0
Cinderella Man
0
HD
Cinderella Man
Bazuar në jetën e vërtetë të boksierit Xhejms Bradok, një boksieri të cilit karriera e tij mendohej se kishte marrë fund…
0 /0
Beauty and the Beast
8.9
Beauty and the Beast
Adoptimi i përrallës "E bukura dhe bisha", që flet një vajzë të bukur dhe një princ egoist, i cili ishte shndërruar në një bishë të tmerrshme, si rezultat i një magjie. Ata ranë në dashuri dhe magjia u prish.
8.9 /8
Legends of the Fall
0
HD
Legends of the Fall
Tregim epik i tre vëllezërve dhe babait të tyre që jetojnë në shkretëtirën e largët të viteve 1900 në SHBA dhe se si jeta e tyre është e prekur nga natyra, historia, lufta, dhe dashuria.
0 /0
Jatt & Juliet 2
10
Jatt & Juliet 2
A sequel to the hit Punjabi romantic comedy.
10 /2
Monster’s Ball
0
Monster’s Ball
Set in the southern USA, a racist white man, Hank, falls in love with a black woman named Leticia. Ironically, Hank is a prison guard working on Death Row who executed Leticia's husband. Hank and Leticia's inter-racial affair leads to confusion and new ideas for the two unlikely lovers.
0 /0
Bend It Like Beckham
5.8
Bend It Like Beckham
Jess Bhamra, the daughter of a strict Indian couple in London, is not permitted to play organized soccer, even though she is 18. When Jess is playing for fun one day, her impressive skills are seen by Jules Paxton, who then convinces Jess to play for her semi-pro team. Jess uses elaborate excuses to hide her matches from her family ...
5.8 /5
Gorgeous
10

Gorgeous

1999
Gorgeous
When Ah Bu, a girl from a small fishing town in Taiwan, finds a glass bottle with a romantic message, she travels to Hong Kong to find her prince charming. As it turns out, her prince charming, Albert, happens to be gay. But all is not lost when Ah Bu meets the dashing Chi Wu. Meanwhile, Ah Bu's boyfriend from ...
10 /3
Rules Don’t Apply
8
Rules Don’t Apply
It's Hollywood, 1958. Small town beauty queen and devout Baptist virgin Marla Mabrey, under contract to the infamous Howard Hughes, arrives in Los Angeles. At the airport, she meets her driver Frank Forbes, who is engaged to be married to his seventh grade sweetheart and is a deeply religious Methodist. Their instant attraction not only puts their religious convictions to ...
8 /3
The Other Half
10
The Other Half
A grief-stricken man and a bipolar woman fall in love and try to forge a simple life together.
10 /2
Killing Me Softly
9
Killing Me Softly
A woman (Heather Graham) grows suspicious of her controlling husband (Joseph Fiennes) after she discovers secrets about the women in his past.
9 /1