Muzik

Beauty and the Beast
8.9
Beauty and the Beast
Adoptimi i përrallës "E bukura dhe bisha", që flet një vajzë të bukur dhe një princ egoist, i cili ishte shndërruar në një bishë të tmerrshme, si rezultat i një magjie. Ata ranë në dashuri dhe magjia u prish.
8.9 /8
La La Land (2016)
9
HD
La La Land (2016)
Një pianist xhazi në Los Angeles bie në dashuri me një vajzë që aspiron të bëhet aktore.
9 /26
Sing (2016)
9.1
CAMHD
Sing (2016)
Një koalë e quajtur Buster Moon ka një mundësi të fundit për t’i rikthyer shkëlqimin teatrit të tij, duke organizuar konkursin më të madh të këndimit në botë.
9.1 /21
Banjo
0
HD

Banjo

2016
Banjo
Nje muzikant kerkon fame sukses dhe respekt.
0 /0
Moana (2016)
9.1
CAM
Moana (2016)
Një vajze e re përdor talentin e saj në lundrim për t’u nisur drejt një ishull imagjinar. Aventurës së saj i bashkohet heroi i saj, gjysmëperëndia legjendare Maui.
9.1 /39
Les Misérables
0
Les Misérables
Zhan Valzhani, i njohur si i Burgosuri 24601, lirohet nga burgu dhe e thyen lirimin me kusht për të krijuar një jetë të re për veten e tij ndërkohë që i shmanget kapjes nga Inspektori këmbëngulës Haver. I vendosur në Francën post-revolucionare, historia arrin fundin kundër sfondit të Kryengritjes së Qershorit.
0 /0
Whiplash
0
HD
Whiplash
Një djalë i ri me emrin Andriu, regjistrohet si baterist në një bandë muzikore ku instruktori i pamëshirshëm nuk ndalet në asgjë për të zbuluar potencialin e nxënësit. Andriu i përkushtohet aq shumë postit te tij, saqë rrezikon edhe jetën.
0 /0
High Strung
4
HD
High Strung
Një violinist e ndan talentin e tij në metronë e Nju Jorkut. Një balerinë i mbush mendjen të marrë pjesë në një konkurs. Atyre u bashkohet edhe një grup kërcimtarësh hip hop.
4 /3
Hail, Caesar!
0
Hail, Caesar!
Edi Maniks punon gjthë kohën në studion e tij filmike dhe përveç kësaj përballet dhe me problemet që i nxjerrin aktorët e tij. Kur një aktorët e tij më të mirë rrëmbehet ai bën çmos për ta kthyer madje paguan edhe shumen prej 100000 dollarë
0 /0
Straight Outta Compton
10
Straight Outta Compton
Një grup i ri hip-hop-i del nga rrugët e rrezikshme të Compton-it në Los Angeles, Californi, të quajtur NWA. Në mesin e viteve 1980 ata e revolucionarizuan kulturën Hip Hop me muzikën dhe tekstet e tyre.
10 /1
Magic Mike XXL
10
HD
Magic Mike XXL
Tre vjet pasi Mike u tërhoq nga jeta e striptistit në kulmin e lojës së tij, ai dhe mbretërit e mbetur të Tampas nisen për në plazhin e Myrtle për të performuar për herë të fundit.
10 /1
LelleBelle
7

LelleBelle

2010
LelleBelle
Një muzikante e re për t’u pranuar në një shkollë të rëndësishme muzike përfshihet në ndodhi seksuale të cilat e ndihmojnë në rrugën e saj.
7 /2
Stomp the Yard
0
Stomp the Yard
After the death of his younger brother, a troubled 19-year-old street dancer from Los Angeles is able to bypass juvenile hall by enrolling in the historically black, Truth University in Atlanta, Georgia. But his efforts to get an education and woo the girl he likes are sidelined when he is courted by the top two campus fraternities, both of which ...
0 /0