festat

Fred Claus
0
HD

Fred Claus

2007
Fred Claus
Fred Klausi, vëllai i hidhur i Santës, detyrohet të shkojë në Polin e Veriut.
0 /0
The Flight Before Christmas
10
HD
The Flight Before Christmas
Një Drerë i ri i cili vuan nga vertigo mëson për të kapërcyer frikën e Tij, Merr mësime nga një Drerë i ngathët fluturues dhe kokat në Polin e Veriut për të ruajtur një Babadimer dhe flotën e tij të fluturimit
10 /1
Bad Santa 2 (2016)
6
CAM
Bad Santa 2 (2016)
Nxitur nga uiski e lirë, lakmi dhe urrejtje, Williu bashkohet dhe një herë me ndihmësin e tij të vogël e zemërak, Marcus, për të grabitur një qendër bamirësie në Chicago, në vigjilje të Krishtlindjeve.
6 /3
Jingle All the Way
0
HD
Jingle All the Way
Një baba vendos të realizoj një ëndërr të pamundur pak para Krishtlindjeve për djalin e tij. Do të bëhet Torbo-Man, një figurë aksioni.
0 /0
Arthur Christmas (2011)
0
HD
Arthur Christmas (2011)
Arturi vendoset në një mision me babain e Nikut për të i'a dërguar një dhuratë një vajzeje të re për më pak se 2 orë.
0 /0
Home Alone 4
10
HD
Home Alone 4
Prindërit e Kevin McCallister janë ndarë. Tani jeton me nënën e tij, ai vendos të kalojë Krishtlindjet me babain e tij në rezidencë e të dashurës se babait të tij të pasur, Natali. Ndërkohë grabitësit Marv, një nga hajdutet e dy filmave te parë, partnerët me Veren do te mundohen te grabisin rezidencen e Natalise.
10 /4
Love Actually
10
HD
Love Actually
Ndjek jetët e tetë çifteve shumë të ndryshme në trajtimin e dashurive të tyre, në disa tregime të ndërlidhura me njëra-tjetrën, të gjitha të ndodhura një muaj
10 /1
Home Alone 2: Lost In New York
10
HD
Home Alone 2: Lost In New York
Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të perballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa 'fytyra te njohura'.
10 /3
Home Alone
10

Home Alone

1990
Home Alone
Një djalë 8-vjeçar, të cilin familjarët e harrojnë aksidentalisht në shtëpi kur nisen me avion për Krishtlindje në Francë, duhet të mbrojë shtëpinë e tij nga dy hajdutë idiotë.
10 /2
Open