Dokumetar

Unacknowledged
7.8
HD
Unacknowledged
Një film-dokumentar i cili do të sjellë prova bindëse, të papublikuara më parë mbi misterin e UFO-ve dhe jashtëtokësorëve.
7.8 /4
How to Make Money Selling Drugs
5.5
How to Make Money Selling Drugs
Ten easy steps show you how to make money from drugs, featuring a series of interviews with drug dealers, prison employees, and lobbyists arguing for tougher drug laws.
5.5 /2
Kevin Hart: What Now?
4
Kevin Hart: What Now?
Komediani Kevin Hart performon para një publiku prej 50 000 njerëzish në stadiumin e hapur të Filadelfias, fusha Lincoln Financial
4 /1
I Am Bolt (2016)
0
I Am Bolt (2016)
Trashëgimia e njeriut më të shpejtë në historinë e njerëzimit, Usain Bolti.
0 /0
The Ivory Game
8
HD
The Ivory Game
Aktivistët e kafshëve të egra vihen kundër gjuetarëve pa leje, në përpjekje për t'i dhënë fund tregtisë së fildishit në Afrikë.
8 /1
Planet Earth II
8.3
Planet Earth II
David Attenborough paraqet një seri dokumentaresh duke eksploruar se si kafshët perballen me sfidat per te mbijetuar në habitatet më të ikonike në tokë.
8.3 /16
Into the Inferno (2016)
0
HD
Into the Inferno (2016)
Një eksplorim i vullkaneve aktivë nëpër botë.
0 /0
I Am Bruce Lee (2012)
0
HD
I Am Bruce Lee (2012)
Një film-dokumentar mbi jetën e Brus Li, njeriu që solli revolucion me mendimet dhe filozofitë e tij. Pamje të rralla dhe foto të vjetra, për atë që cilësohet edhe si 'Babai i Arteve Marciale'.
0 /0
FC Barcelona: 1992-2013
0
HD
FC Barcelona: 1992-2013
Një mini-dokumentar që shpalos sukseset dhe vështirësitë që i kaloj klubi futbollistik i Barcelonës (nga viti 1992 deri në vitin 2013) për të arritur suksesin që gëzon sot.
0 /0
Messi
0
HD

Messi

2014
Messi
Një film-dokumentar për jetën e Lionel Mesit, nga futbolli në rrugët e Rosarios derisa u bë kampion Europe me Barcelonën dhe fitoi 4 topa të artë. Në këtë film-dokumentar flasin shokë te Barcelona dhe Argjentina, Johan Krujf, Diego Maradona, familjarë dhe miq të tij.
0 /0