Z for Zachariah

Z for Zachariah

After the end of the world she thought she was alone. She was wrong. Aug. 13, 2015 Iceland, Switzerland, New Zealand, USA PG-13
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

Craig Zobel
Director

Cast

Synopsis

Ndjekja e një katastrofe që gati fshiu gjithë njerëzimin, një shkencëtar dhe një minator konkurojnë për dashurinë e një gruaje, e cila mund të jetë e fundit në tokë.

Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Z for Zachariah
Original title Z for Zachariah
IMDb Rating 6.0 17,374 votes
TMDb Rating 5.4 164 votes

Similar titles

City of Dead Men (2014)
The Protector
Keep Watching
The Immigrant
The Shape of Water
Don Jon
Dog Eat Dog (2016)
Small Crimes
Rush
The Departed
Sully
The Great Gilly Hopkins (2016)