what going on?
Viking Legacy (2016)

Viking Legacy (2016)

You can't escape your fate. Jul. 15, 2018 UK 83 Min. N/A
Your rating: 0
9 3 votes

Video trailer

Director

Director

Cast

Synopsis

Në kohët antike, ekzistonin 7 dorëshkrime të shenjta që besoheshin se i jepnin fuqi dhe mirëqenie atyre që i kishin në kontroll. Profecia tregonte se një fëmijë i lindur nga gjaku Mbretëror, një ditë do i shfrytëzonte fuqitë e tyre, dhe të sundonte kombet. Teksa njerëzit luftonin për dorëshkrimet, në mënyrë që të ruante paqen, një mbret nga Mbretëritë Angleze i mori këto dorëshkrime, dhe ia dha Këshillit të Krishterë për t’i ruajtur të sigurta. Lufta për këto dorëshkrime bëhet shumë e madhe, teksa do të ketë edhe shumë të vdekur.

Viking Legacy (2016)
Original title Viking Legacy
IMDb Rating 3.5 105 votes
TMDb Rating 4 1 votes

Similar titles

Jack and the Cuckoo-Clock Heart
Kung Fury
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Eklavya: The Royal Guard (2007)
Gorgeous
Batman Forever
Cloverfield
The Great Wall (2016)
Marauders
Mortdecai
Maleficent
Stake Land (2010)