what going on?
True Memoirs of an International Assassin (2016)

True Memoirs of an International Assassin (2016)

The man. The myth. The memoirs. Nov. 11, 2016 USA TV-14
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Jeff Wadlow
Director

Cast

Kevin James isSam Larson / Mason Carver
Sam Larson / Mason Carver
Kim Coates isPresident Cueto
President Cueto
Zulay Henao isRosa Bolivar
Rosa Bolivar
Kelen Coleman isKylie Applebaum
Kylie Applebaum
Cheyanna Lavon Zubas isGirl in Pool / Sexy Girl
Girl in Pool / Sexy Girl
Yul Vazquez isGen. Ruiz
Gen. Ruiz

Synopsis

Pasi një botuese, ndryshon përmbajtjen e një libri rreth një vrasësi të tmerrshëm, duke e kthyer nga trillim, në të vërtetë, shkrimtari e gjen veten në botën e personazhit të librit dhe detyrohet të përjetojë rolin e personazhit të tij për të mbijetuar.

True Memoirs of an International Assassin (2016)
True Memoirs of an International Assassin (2016)
Original title True Memoirs of an International Assassin
IMDb Rating 6.0 3,170 votes
TMDb Rating 5.7 46 votes

Similar titles

Why Him? (2016)
Kung Fu Panda 3
The Red Maple Leaf
Resident Evil: Afterlife
Fantastic Four
War Dogs
Boo! A Madea Halloween (2016)
Lily & Kat
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Lone Survivor
Arthur (2011)
Kickboxer