what going on?
Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

There are mysteries to the universe we were never meant to solve Jun. 21, 2017 US. 149 Min. PG-13
Your rating: 0
9 46 votes

Video trailer

Director

Michael Bay
Director

Cast

Peter Cullen isOptimus Prime (voice)
Optimus Prime (voice)
Frank Welker isGalvatron / Megatron (voice)
Galvatron / Megatron (voice)
Gemma Chan isQuintessa
Quintessa
John Goodman isHound (voice)
Hound (voice)
Ken Watanabe isDrift (voice)
Drift (voice)
John DiMaggio isCrosshairs (voice)
Crosshairs (voice)
Jess Harnell isBarricade (Voice)
Barricade (Voice)
Tyrese Gibson isRobert Epps
Robert Epps
Laura Haddock isVivian Wembley
Vivian Wembley

Synopsis

Njerëzit dhe Transformuesit janë në luftë, kryesuesi Optimus është larguar. Çelësi për të shpëtuar të ardhmen tonë gjendet i groposur në sekretet e të shkuarës, në historinë e fshehur të Transformuesve në Tokë.

Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Transformers: The Last Knight
Original title Transformers: The Last Knight
TMDb Rating 5.8 190 votes

Similar titles

Transcendence
Stake Land (2010)
The Nile Hilton Incident
Star Wars: The Force Awakens
John Wick: Chapter 2
Assassin’s Creed (2016)
Bound to Vengeance
Armour of God II: Operation Condor
’71
The Thaw (2009)
The Hunger Games: Catching Fire
Son of a Gun