what going on?
Tomb Raider

Tomb Raider

Her legend begins. Mar. 14, 2018 United Kingdom 118 min Min. PG-13
Your rating: 0
8 4 votes

Video trailer

Director

Roar Uthaug
Director

Cast

Synopsis

Tomb Raider : Lara Croft, vajza e ashpër dhe e pavarur e një aventurieri të humbur duhet të testojë veten përtej limiteve të saj kur e gjen veten në ishullin ku është zhdukur i ati.

Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Original title Tomb Raider
IMDb Rating false 11,352 votes
TMDb Rating 6.1 133 votes

Similar titles