what going on?
The Italian Job (2003)

The Italian Job (2003)

Get in. Get out. Get even. May. 30, 2003 USA, France, UK 111 Min. PG-13
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

F. Gary Gray
Director

Cast

Mark Wahlberg isCharlie Croker
Charlie Croker
Charlize Theron isStella Bridger
Stella Bridger
Jason Statham isHandsome Rob
Handsome Rob
Fausto Callegarini isItalian Guard
Italian Guard
Mos Def isLeft Ear
Left Ear
Donald Sutherland isJohn Bridger
John Bridger
Fabio Scarpa isGarbageman
Garbageman

Synopsis

Pasi u tradhëtuan dhe u lanë për të vdekur në Itali, Çarli dhe skuadra e e tij planifikojnë një vjedhje ari kundër ish aleatit të tyre.

The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
The Italian Job (2003)
Original title The Italian Job
IMDb Rating 7.0 292,014 votes
TMDb Rating 6.6 1316 votes

Similar titles

Phantom Detective (2016)
Mayhem
Saving General Yang
Kingsman: The Golden Circle
Boy Missing
Kung Fury
The Scorpion King 4: Quest for Power
In Secret
American Assassin
The Book of Eli
Brotherhood
The Nile Hilton Incident