what going on?
The Intouchables (2011)

The Intouchables (2011)

Sometimes you have to reach into someone else's world to find out what's missing in your own. Nov. 02, 2011 France R
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Synopsis

Bazuar në ngjarje të vërtetë. Një miqësi e rrallë mes një tetraplegjiku dhe një djaloshi të ri. Histori të ndryshme në vetvete, njëri i adoptuar, tjetri i veçuar nga jeta sociale për shkak të gjendjes së tij. Rrugët e jetës janë të pafundme.

The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
The Intouchables (2011)
Original title Intouchables
IMDb Rating 8.6 509,509 votes
TMDb Rating 8.1 2825 votes

Similar titles

Asterix at the Olympic Games (2008)
Blended
A Million Ways to Die in the West
These Final Hours
The Judge
The Whole Truth (2016)
Hunt for the Wilderpeople (2016)
Vive la France
Sex and Lucia (2001) +18
Mortdecai
Frank & Lola (2016)
Boy 7