what going on?
The Hobbit: The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Witness the defining chapter of the Middle-Earth saga Dec. 10, 2014 New Zealand, USA 144 Min. PG-13
Your rating: 0
10 4 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Bilbo me miqtë e tij detyrohen të përfshihen në një luftë kundër një grupi luftëtarësh dhe ta ruajnë Malin e Vetmuar që të mos bjerë në duart e errësirës në ngritje.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Original title The Hobbit: The Battle of the Five Armies
IMDb Rating 7.5 358,288 votes
TMDb Rating 7.1 2898 votes

Similar titles

Gods of Egypt
47 Ronin (2013)
Independence Day: Resurgence
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
The 9th Life of Louis Drax
Battle of the Damned
Avengers Grimm
Don’t Kill It
Avengers Grimm
Berserk: The Golden Age Arc 1 – The Egg of the King
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
V for Vendetta (2005)