what going on?
The Flight Before Christmas

The Flight Before Christmas

An All-New Holiday Movie About Santa And His Little Helpers Sep. 22, 2008 Finland, Denmark, Germany, Ireland 80 Min. G
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

Cast

Olli Jantunen isNiko (voice)
Niko (voice)
Hannu-Pekka Björkman isJulius (voice)
Julius (voice)
Vuokko Hovatta isWilma (voice)
Wilma (voice)
Vesa Vierikko isMusta Susi (voice)
Musta Susi (voice)
Jussi Lampi isRäyskä (voice)
Räyskä (voice)
Norm Macdonald isJulius (voice)
Julius (voice)
Emma Roberts isWilma (voice)
Wilma (voice)

Synopsis

Një Drerë i ri i cili vuan nga vertigo mëson për të kapërcyer frikën e Tij, Merr mësime nga një Drerë i ngathët fluturues dhe kokat në Polin e Veriut për të ruajtur një Babadimer dhe flotën e tij të fluturimit

The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
The Flight Before Christmas
Original title Niko: Lentäjän poika
IMDb Rating 6.2 2,446 votes
TMDb Rating 4.9 16 votes

Similar titles

Inside Man (2010)
Call of the Wolf
Dark Places
Jackie (2016)
X-Men: Apocalypse
Monster Trucks (2016)
Smurfs: The Lost Village
Half Girlfriend
Blue Valentine
Tusk
Casino
Ballerina