what going on?
Street Fighter: Assassin’s Fist

Street Fighter: Assassin’s Fist

Brothers. Rivals. Fighters. May. 23, 2014 UK 152 Min.
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

Joey Ansah
Director

Cast

Synopsis

Një seri me shumë-shtresa që duket përsëri në vitet formuese të Ryu dhe Ken si ata jetojnë jetën e një luftëtari tradicional në Japonin e vetmuar. Këta djelmosha janë profesionist dhe të pa fund.

Street Fighter: Assassin’s Fist
Street Fighter: Assassin’s Fist
Street Fighter: Assassin’s Fist
Street Fighter: Assassin’s Fist
Street Fighter: Assassin’s Fist
Original title Street Fighter: Assassin's Fist
IMDb Rating 7.5 8,882 votes
TMDb Rating 6.4 32 votes

Similar titles

Fury
Night at the Museum: Secret of the Tomb
Independence Day: Resurgence
Phantom Detective (2016)
Salyut 7
Despicable Me 3
Kidnapping Mr. Heineken
Batman and Harley Quinn
Yogi Bear (2010)
Monster Trucks (2016)
Transformers: Age of Extinction
Aambala (2015)