what going on?
Straight Outta Compton

Straight Outta Compton

The Story of N.W.A. Aug. 13, 2015 USA R
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Synopsis

Një grup i ri hip-hop-i del nga rrugët e rrezikshme të Compton-it në Los Angeles, Californi, të quajtur NWA. Në mesin e viteve 1980 ata e revolucionarizuan kulturën Hip Hop me muzikën dhe tekstet e tyre.

Straight Outta Compton
Straight Outta Compton
Straight Outta Compton
Straight Outta Compton
Straight Outta Compton
Straight Outta Compton
Straight Outta Compton
Original title Straight Outta Compton
IMDb Rating 7.9 122,209 votes
TMDb Rating 7.7 834 votes

Similar titles

Bad Ass (2012)
The Book Thief (2013)
Suburra
Sarrainodu
Hitman
The Diary of a Teenage Girl
Blood Diamond
American Pastoral (2016)
Orbiter 9
Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
Heaven is for Real
Olaf’s Frozen Adventure