what going on?
St. Vincent

St. Vincent

Love Thy Neighbor Oct. 09, 2014 USA 102 Min. PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Synopsis

Një djalosh, prindërit e të cilit sapo janë divorcuar, gjen një “këshilltar” dhe një shok të pazakontë te fqinji i tij mizantrop, me sjellje të pahijshme dhe hedonist.

St. Vincent
St. Vincent
St. Vincent
St. Vincent
St. Vincent
St. Vincent
St. Vincent
St. Vincent
Original title St. Vincent
IMDb Rating 7.3 74,274 votes
TMDb Rating 7.2 486 votes

Similar titles

Arthur Christmas (2011)
Penguins of Madagascar
Stuck in Love
For a Few Bullets (2016)
Zootopia
Aambala (2015)
Fuck You Goethe
The World’s End
Minions
Spud 2: The Madness Continues
La La Land (2016)
The DUFF