what going on?
click on ad to close
Spring Breakers

Spring Breakers

A little sun can bring out your dark side. Jan. 24, 2013 USA R
Your rating: 0
7.4 7 votes

Video trailer

Synopsis

Katër shoqe, në të njëjtin universitet, mezi presin të kalojnë pushimet pranverore në plazhet e Floridës. Problemi është se asnjëra nuk ka para dhe për të realizuar planet, ato kryejnë një grabitje me armë. Por pushimet e ëndërruara nuk zgjasin shumë dhe veprimet e tyre i çojnë në burg.

Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Spring Breakers
Original title Spring Breakers
IMDb Rating 5.3 109,403 votes
TMDb Rating 5 917 votes

Similar titles

Stop-Loss
Budhia Singh: Born to Run (2016)
The Rover
Tai Chi Zero (2012)
7 Minutes
Revolutionary Road
At the End of the Tunnel
M.S. Dhoni: The Untold Story (2016)
Identity Thief
Gold
High Strung
A Street Cat Named Bob (2016)