what going on?
click on ad to close
Saw VI

Saw VI

The Game Has Come Full Circle Oct. 22, 2009 Canada, USA, UK, Australia 90 Min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Synopsis

Agjenti Special Strahm ka vdekur dhe Dedektivi Hofman del në pah që është pasuesi i pasfiduar i trashëgimisë së Xhigso. Megjithatë, kur FBI-ja i afrohet Hofmanit, ai është i detyruar të vërë në lëvizje një lojë, dhe plani i madh i Xhigso më në fund kuptohet.

Saw VI
Saw VI
Saw VI
Saw VI
Saw VI
Saw VI
Saw VI
Saw VI
Saw VI
Saw VI
Original title Saw VI
IMDb Rating 6.0 77,432 votes
TMDb Rating 5.8 364 votes

Similar titles

Resident Evil: Apocalypse (2004)
Stoker
All Cheerleaders Die
The Reckoning
Trick ‘r Treat (2007)
Sinister
Gone Girl
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Ouija: Origin of Evil (2016)
Orphan
Let Us Prey
Tusk