what going on?
Ronin (1998)

Ronin (1998)

Your ally could become your enemy. Sep. 12, 1998 UK, France, USA 122 Min. R
Your rating: 0
9.5 2 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Një ish-agjent informativ i SHBA-ve vihet në ndjekje të një pakoje të mistershme që kërkohet nga Irlandezët dhe Rusët…

Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Ronin (1998)
Original title Ronin
IMDb Rating 7.3 147,910 votes
TMDb Rating 6.6 363 votes