Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Cancel
click on ad to close
HD 155 Views
Resident Evil (2002)

Resident Evil (2002)

A secret experiment. A deadly virus. A fatal mistake. Mar. 15, 2002 (UK, Germany, France, USA) 100 Min. R
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Images

Synopsis

Një njësi e posaçme ushtarake lufton fuqishëm, kundër një super-kompjuteri, i cili ka dalur jashtë-kontrollit, dhe kundër qindra shkencëtarëve, të cilët kanë eskaluar në krijesat e mish-ngrënësve, pas një aksidenti në laborator.

Loading...
Original title Resident Evil
IMDb Rating 6.7 201,846 votes
TMDb Rating 6.3 1230 votes
Open