what going on?
Railroad Tigers

Railroad Tigers

Dec. 23, 2016 China 124 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Ding Sheng
Director

Cast

Synopsis

Një grup mirëmbajtësish hekurudhe nisen me një mision sa të rrezikshëm dhe aventurier për të shpëtuar vendin nga japonezët, në Kinën e vitit 1941.

Railroad Tigers
Original title 铁道飞虎
IMDb Rating 6.1 666 votes
TMDb Rating 6.2 7 votes

Similar titles

The Star
Zip & Zap and the Captain’s Island (2016)
Aambala (2015)
Stung
Hail, Caesar!
Explosion
Diary of a Wimpy Kid
Miracle in Cell No. 7
Batman Begins
Olympus Has Fallen
First Knight
Blitz