what going on?
Racer and the Jailbird

Racer and the Jailbird

Oct. 04, 2017 Belgium 130 min Min. 2h10min
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Synopsis

Historia e dashurisë e Xhixhit, një gangster që merret me vjedhjen e bankave dhe Bibit, një vajze të re që është pilote garash me makina.

Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Racer and the Jailbird
Original title Le Fidèle
IMDb Rating 6.5 1,038 votes
TMDb Rating 6.3 18 votes

Similar titles

The Nile Hilton Incident
Trespass
Lady Bird
The Brink
Phantom Thread
Irreplaceable You
Wonder Wheel
Easy Money II
The Stray
A Man Called Ove
Kick-Ass 2
Over the Top