Pound of Flesh

Pound of Flesh

The black market is about to get bloody May. 07, 2015 Canada R
Your rating: 0
5.5 4 votes

Video trailer

Synopsis

Përpjekja heroike e një njeriu për të ndihmuar një grua në nevojë përfundon me zgjimin e tij të nesërmen pa një veshkë dhe duke planifikuar hakmarrjen.

Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Pound of Flesh
Original title Pound of Flesh
IMDb Rating 5.1 4,219 votes
TMDb Rating 5.6 39 votes

Similar titles

Big Hero 6
Dishoom (2016)
Antigang (2015)
Revenge of the Green Dragons
Elysium
The Shadow Effect
Monster Trucks (2016)
Shivaay
Angel
Dudes & Dragons
The Mortal Instruments: City of Bones
Olympus Has Fallen